Omdat jij jij bent

Liefde,

Jij bent er altijd, maar je verveelt nooit. Sterker nog: telkens tover je een glimlach op mijn gezicht en zorg je voor een warme gloed in mijn hart. Vanaf het ontwaken tot ’s avonds laat geniet ik van je. Je bent niet alleen zorgzaam, lief, grappig, intelligent, maar ook nog een ongelooflijk sexy.

Je deelt de mooiste momenten met me, je vergeeft me mijn grootste stommiteiten en wat er ook gebeurt: je haalt er altijd iets positiefs uit. Je inspireert me, kleurt mijn leven in duizend oogverblindende kleuren en de momenten die ik met je beleef zijn, hoe klein ook, stuk voor stuk onvergetelijk.

Jij bent het van wie ik altijd gedroomd hebt en je overtreft die dromen met gemak. Elke dag weer. Moeiteloos en zonder dat je daar ook maar iets voor hoeft te doen.

Gewoon omdat jij jij bent.

Liefs

Copy, paste en edit van de Facebook-pagina van Roel Imfeld

Bekijk de video

Facebooktwitterpinterestmail