Liefde in het leven van Paulien Huizinga

Lieve, geweldige liefde,

We leven in een tijd waar we vooral haast hebben. Alles moet snel. Alles moet nu. En alles moet perfect.

Er is alleen 1 ding wat nooit zal veranderen. Zich nooit zal houden aan tijdsdruk. Zich niet laat dwingen. En dat ben jij.

Je neemt je tijd. Sterker nog, je kiest het nauwkeurig. Of ik nou stampvoet, driftig word of het bij je probeer af te dwingen. Je raakt niet van je stuk.

En dan, als je opeens toeslaat op het moment dat bij mij de moed in de schoenen is gezonken, verander je mij in een gevoelige vrouw. Boordevol kwetsbaarheden, twijfels en onzekerheid.

Je zorgt ervoor dat ik met een kloppend hart opsta en ook weer naar bed ga. Je geeft me een blos, een gloed die ze onweerstaanbaar is, dat ik er zelf verlegen van word. En je laat me stralen. Iedere keer weer. Hoeveel pijn je me soms ook doet, je bent verslavend.

Lieve, geweldige liefde. Blijf in mijn leven zolang ik besta. Want door jou weet ik dat ik leef. Door jou kan ik de hele wereld aan.

Liefs, Paulien Huizinga

Paulien Huizinga kreeg een brief van de liefde en schreef een brief aan de liefde. De brief die zij kreeg, een brief over het sparen van herinneringen, leest ze op video voor.

Facebooktwitterpinterestmail