Share

We sharen en liken er wat op los. En dat mag je ook doen met de liefdesbrieven op Minnebrief. Lees ze en beeld je in dat de brief speciaal voor jou is geschreven. Of gebruik ze als inspiratie. Je mag ze ook kopiëren en aan iemand sturen. Liefde is van iedereen. Deze brieven dus ook van jou!

Nu we het toch over delen hebben…

De liefdesbrieven op Minnebrief zijn geschreven uit het hart. Soms aan de liefde als grootste goed en soms geïnspireerd op. Ze zijn geen volledige weergave van de werkelijkheid. Liefde laat zich immers niet vangen. Sommige brieven gaan pas jaren later online. Liefde is nu eenmaal van alle tijden. Op Minnebrief gaat het soms over liefdesgeluk en soms over liefdesverdriet. Zo gaat dat in de liefde. Daarbij geldt dat liefde ook betekent dat je elkaar sterker achterlaat. Het is geenszins de bedoeling om iemand te kwetsen. Uit vaak moedige, persoonlijke reacties blijkt dat mensen hun eigen interpretatie geven aan het geluk en het verdriet. Kennelijk leest men wat men wil lezen en dat mag! Zo gaat dat in de liefde. Liefde laat zich niet vangen!

Verzamelde liefdesbrieven

Behalve een liefdesbrief kopiëren, kun je ze ook allemaal delen. In Ik min je staan ze gebundeld met elkaar. Nou ja, een selectie van de brieven dan. Je kunt de liefdesbrievenbundel natuurlijk ook aan jezelf cadeau geven. Lees het in een keer uit of pak de bundel er zo nu en dan bij. Je hoeft het niet van A tot Z te lezen. Misschien wel één liefdesbrief per dag, zoals een dagboek.