Liefdesbrief 2.0

Liefde,

Kan ik je niet gewoon in de kroeg tegen het lijf lopen? Jou mijn nummer laten ontfutselen en dan wachten op een sms? Een sms als eerste stap. Een sms die je misschien wel aan drie vrouwen tegelijk stuurt. Zonder concreet doel voor ogen, hoogstens de flirt, het moment.

Het kan zelfs dat je je ’s morgens bij het ontwaken afvraagt wie je überhaupt hebt ge-sms’t. Om bij het terugzoeken in je telefoon lichtelijk gênant te ontdekken dat je meteen maar je hele vrouwelijke adresboek om 3 uur ’s nachts liet weten nog door de stad te dwalen. Opzoek naar, naar wat eigenlijk?

In antwoord op het schieten met sms’en alsof het losse flodders zijn, leek de gedachte aan ouderwetse, handgeschreven liefdesbrieven me zo romantisch, maar nu… Vond ik al dat geflirt per sms zo goedkoop en 13 in een dozijn, plots heb ik ontzettende zin om de kroeg in te duiken. Hoop ik dat je in de kroeg mijn nummer ontfutselt en me ’s nachts wakker sms’t. Het is tenslotte 2013!

X.

Facebooktwitterpinterestmail